banner

Робоча нарада з головними розпорядниками бюджетних коштів

Робоча нарада з головними розпорядниками бюджетних коштів

25.02.2020

21 лютого 2020 року департамент фінансів Миколаївської міської ради спільно з Фондом розвитку міста Миколаєва провели спільну робочу нараду з керівниками планових служб та відповідальними працівниками головних розпорядників коштів на тему: «Результати аудиту відповідності паспортів бюджетних програм на 2020 рік розпорядників коштів бюджету міста Миколаєва бюджетному законодавству».

У нараді взяли участь директор департаменту фінансів Віра Святелик, директор громадської організації «Фонд розвитку м. Миколаєва», координатор проєкту, заступник голови робочої групи Миколаївського міського голови з питань демократичності і ефективності бюджетного процесу у м. Миколаєві Михайло Золотухін, експерт громадської організації «Фонд розвитку м. Миколаєва», методист проєкту Тетяна Золотухіна.

На нараді було обговорено стан дотримання вимог законодавства при складанні паспортів бюджетних програм на 2020 рік. Крім того, відповідно до Аналітичної довідки за результатами аудиту відповідності паспортів бюджетних програм на 2020 рік розпорядників коштів, опрацьовано результати перевірки стану дотримання вимог законодавства в частині дисципліни складання паспортів бюджетних програм на 2020 рік для забезпечення неухильного дотримання законодавства та недопущення порушень у подальшому.