banner

Результати бюджетних слухань

Результати бюджетних слухань

22.12.2021

Результати бюджетних слухань щодо обговорення проєкту бюджету Миколаївської міської територіальної громади на 2022 рік.

18 грудня 2021 року у великій залі будівлі виконавчого комітету Миколаївської міської ради (вул. Адміральська, 20) та платформі Zoom (посилання: https://us02web.zoom.us/j/83946089169) відбулися бюджетні слухання щодо обговорення проєкту бюджету Миколаївської міської територіальної громади на 2022 рік.

Час проведення: початок – 10:00, завершення – 12:35

Присутні: 78 представників громадськості та представники ЗМІ;

               24 представники громадськості - платформа Zoom

Головуючий на бюджетних слуханнях – перший заступник міського голови Віталій Луков.

Головуючий повідомив, що бюджетні слухання проводяться з метою створення максимального інформативно - комунікативного простору між владою та громадськістю міста Миколаєва. Ініціатором бюджетних слухань є міський голова, який видав відповідне розпорядження від 10 грудня 2021 року № 411р «Про затвердження Порядку проведення бюджетних слухань у місті Миколаєві».

Директор департаменту фінансів Віра Святелик презентувала проєкт бюджету Миколаївської міської територіальної громади на 2022 рік та проінформувала присутніх детальніше щодо формувань дохідної та видаткової частин бюджету.

Були заслухані запитання і пропозиції депутатів та присутніх.

Узагальнені пропозиції направлені на розгляд постійної комісії міської ради з питань економічної і інвестиційної політики, планування, бюджету, фінансів та соціально-економічного розвитку, підприємництва, наповнення бюджету та використання бюджетних коштів для надання рекомендацій щодо врахування або обґрунтованого відхилення пропозицій.

 

 Протокол бюджетних слухань